perjantai 20. helmikuuta 2009

Uff´s € days

Tänään oli taas perus koulu/työpäivä. Huomenna vielä on töitä ja sitten saa hetken levätä. Koulussa on koko ensi viikon hiihtoloma, joten ainakaan ei tarvitse aamulla lopettaa unta puhelimen hälytykseen (tämän jälkeen 30min torkkua). Töitä on kuitenkin muutamana päivänä, joten ihan ei pääse laiskistumaan.

Poikkesin ennen töitä UFF:lla, jossa on meneillään taas kerran tarjouspäivät. Huomenna kannattaa mennä heti aamulla kytikselle, koska on 1€ päivä! Itse tyydyin 2€ hintaan, koska huomenna en kerkiä UFF:lle haalimaan euro kamaa. Tänään mukaan lähti vihreä miesten nahkatakki, josta ajattelin tehdä itselleni takin. Kuva myöhemmin, koska takki jäi töihin bussiin kiirehtiessä.


Päivän asu

Mekko - Object
Vyö - UFF 1€
Farkut - Levis


Sormus - H&M


Eilen oli huovutuskurssi, joten aloitin tekemään aiemmin mainitsemaani viittaa. Kuvia tulee kunhan saan palasen järkevään vaiheeseen. Ajatuksena olisi värjätä viitta liukuvärjäämällä, niin kuin nelliina oli tehnyt farkuille. Katsotaan miten käy. :)


Tässä muuten eilisen asu hieman jälkikäteen. Eilen oli liian kova väsy huovutuksen jälkeen, joten suoraan piti mennä nukkumaan.

Neule - Object
Farkut - Samat Levikset


Toppi - Spirit Store

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti