perjantai 6. helmikuuta 2009

Huoppikkaat hupikkaat äiti koittaa piilottaa..

Flunssa rupeaa vihdoin olemaan jo siedettävää, joten jaksaa tehdäkin päivän aikana muutakin kun olla peiton alla. Eilen raahauduin viikottaiselle houvutuskurssille, jolla tein yhtä vanhaa neulahuovutustyötä (kuvia myöhemmin), koska ideoita ei vain syntynyt uutta työtä varten. Tunnin lopulla onneksi sain ideoita vaikka mihin, joten odotan nyt jo ensi viikon tunteja. Suunnitelmissa olisi jotain tämän tapaista:




Eilisen asu oli aika rennon puoleista ja suoraan sanoen tylsä. Huomenna yritän hieman skarpata.:) Kaikki vaatteet GT:stä



Kengät - Spirit Store n. 26€



Laukku kirppikseltä n. 3€




Paitalöytö Lindex:ltä n. 5€

Tässä muuten yksi huovutuskurssilla tekemäni työ, jonka aloitin joskus viikonloppukurssilla monta vuotta sitten, mutta nyt se on valmis! Silloin en tiennyt edes meneväni kenkäkouluun.


Nahan olen lisännyt huovutetun tossun päälle ommellen. Pohjassa on kumipohja niin "huopikkaita" voi käyttää myös ulkona. Kokeilin niitä eilen ja oli ihanan lämpimät ulkona, mutta sisällä ei hiostanut yhtään!
Kuvion olen neulahuovuttanut melkein valmiiseen tossuun, jonka jälkeen olen huovuttanut vielä vähän.


Innostuin anttilassa käydessä ostamaan kynsilakkoja. Ennestään minulla oli jo hopean värinen ja nyt ostin muut värit, koska kestää ihan kohtalaisen kauan ja kimaltaa sopivan paljon.

Kynsilakat n. 4€/kpl Anttila




Löysin kamerasta kuvan viime kesältä ja nyt tuli kesää +mansikoita ikävä!

p.s. Osallistuin K.E.N.K.Ä. 2010 kilpailuun, saa nähdä pääseekö jatkoon

3 kommenttia:

  1. Meikä tahtoo myös viitan! Ensin pitää tosin hommata se ompelukone + taitoja.. :S

    Onnea sulle kenkäkisaan! :)

    VastaaPoista
  2. Roosa: Huovuttamalla meinaan tehdä tuon viitan eli ompelukonetta ei tarvitse välttämättä ollenkaan. Katsotaan miten viitan valmistuksen käy. :)

    VastaaPoista
  3. Roosa: Niin ja kiitos onnitteluista! ;)

    VastaaPoista