lauantai 7. helmikuuta 2009

Melkein inkkari

Aloitin kirjoittamaan tätä jo eilen illalla ja ajattelin, että kerrankin kirjoitan reaaliajassa. MUTTA, sähköt menivät koko lähialueelta yli tunnin ajaksi. Kiitos Tampereen sähkölaitos tästä! Joten kirjoitan jutun nyt loppuun, koska näin parhaimmaksi mennä vain nukkumaan kuin odottaa sähköjen palaavan.

Tänään oli työpäivä ja fiksuna olin koko päivän korkein koroin varustetuilla saappailla. Nyt on päkiät hellinä, mutta ainakin oli asun mukaiset kengät! :)


Päivän asu

Paita - GT
Mokkahame - kirppislöytö aikoja sitten taisi olla 6€



Kaulakoru - desing IHANIA n. 14€



Nahka/helmi/luuvyö - kirppikseltä hinta oli 1€??



Inkkarisaappaat - Bronx (ostettu eBay:stä)


Nyt maanantaina palaan kouluun taas opiskelemaan. Olen ollut viimeiset 2kk:tta työharjoittelussa ja on mukava välillä olla taas koulunpenkillä. Varsinkin kun opiskelu on melko väljää, koska ammattikoulussa ei paahdeta koskaan täysillä. Aluksi olin järkyttynyt kun oli niin hidastempoisesta opiskelua, mutta nyt se tuntuu mukavalta, koska riittää aikaa muuhunkin kuin pakollisiin töihin. Pakollisiin töihin kuuluu nyt keväällä Derby ja Oxford malliset kengät eli kenkien ero on nauhotuksessa muuten mallilla ei ole väliä. Perinteisillä Derby/Oxford kenkillä tarkoitetaan englantilaisten miesten kävelykenkiä, mutta variaatioita on monia.


Kuvat täältä



Oxford
kuva täältä



Derbykuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti