lauantai 14. maaliskuuta 2009

Pöpöviirus

Viimeisestä kirjoituksesta onkin jo aikaa, koska olen ollut viikon ajan vuoteen omana. Maanantaina nousi kuume melkein 39 asteeseen ja tulehdusarvot eivät ole laskeneet koko viikon aikana. Lääkäri kirjoitti sairaslomapaperiin: Infectio acuta respiratioria superior non specificata eli hengitysteissä on jotain vialla. Yskimistä onkin jatkunut jo monta päivää ja lääkäri kielsi puhumasta. Siitä vasta mies saikin kotona ilon aihetta, mutta puhumiselta ei olla vältytty. :) Nyt pikaisesti kirjoitan blogin ja painun takaisin lepäämään.

Asukuvat ovat viime viikonlopulta, kun vielä vietin aikaa muualla kuin kotona..


Perjantaina 6.3. olin Sahan 3-vuotis-synttäreillä kavereiden kanssa. Tarjolla oli ilmaista ruokaa ja juomaa, jos oli ennen 11 paikalla. Paikalla oli joku cover-livebändi, joka ihan menetteli tunnin ajan, mutta sen jälkeen jo odotti tanssimusiikin alkavan.




Taftitoppi - Vero Moda
Shortsit - GT


Nahkainen ruusurannekoru - GT
(isoin ruusu lähti irti ja katosi illan aikana..yhyy.. =/)


Kengät - Brodway (taas)


Lauantaina (7.3) työpäivän jälkeen mentiin työporukan kanssa keilakipailuihin, jonka kesko oli järjestänyt Kaupin keilahalliin. Kisassa oli yhteensä 21 joukkuetta ja voin ylpeänä sanoa, että ei oltu ainakaan viimeisiä! :D Vaikka ekan kierroksen jälkeen pallot eksyivät enemmän ränniin kuin keiloihin. :) Keilailun jälkeen jatkettiin iltaa Tampereen yöelämään.





Toppi/Mekko - Spirit Store
Mekon alla on perjantaiset GT:n shortsit, jos joku kerkesi kauhistelemaan helman lyhyyttä.
Pitsileggarit - GT (juuri sellaiset mitä olen pitkään hakenut! 17,90€)
Discopallo- kaulakoru - GT


Nilkkurit - Bronx


Toivottavasti paranen pian niin pääsee taas normaaliin arkeen. Maanantaina taas meen verikoetta ottamaan. Toivotaan tulehdusarvojen laskua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti