sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Uusi otsis & Tigi

Kävin tosiaan kampaajalla hieman leikkaamassa hiuksia eli huonot latvat pois ja kunnon otsis tilalle. Aluksi olin hieman skeptinen ns. vahvan otsiksen suhteen, mutta näyttää mielestäni ok:lta. :)

Tunika - Matthew Williamson for H&M
Toppi - GT
Farkkuleggarit - Vila
Sandaalit - Bronx


Tilasin nelliinan blogista pongaamani Tigin Rockaholic -sarjan Dirty Secret kuivashampoon ebaysta, jota kaikki on paljon kehunut. Samalla tilasin myös (toivoessani pienempiä postituskuluja, NOT) Rockaholic -sarjasta: Fun times hiuslakan, Rocktastic hardcore hiussuihke ja Rock out kiiltoseerumi.

Kuivashampoo oikeasti toimi, koska sen jälkeen hiukset eivät tuntuneet/näyttäneet likaiselta, joten onneksi tilasin. Varsinkin kun nyt on otsis, joka taipuu kaikkialle paitsi alas.

Tässä kuvat ennen ja jälkeen kuivashampoon (ei ole vielä otisista).



Hiuslakka oli myös ok, ei kovettanut hiuksia kun suihkutti kaukaa. Testataan vielä lisää.

Kiiltoseerumin takia hiuksien kosteat latvat kuivuivat yllättävän nopeasti ja hieman tuli kiiltoa, vielä en ole varma onko kyseinen tuote ehdoton lisä hiustuotteisiini.

Hiussuihkeen kuvittelin olevan niin kuin muutkin suihkepullot, mutta ei se suihki se lurauttaa aineen ulos 2cm x 2cm alueelle. Tämän seuruksena kohta on kuin peltiä. Eli testaillaan vielä käteen "suihkimista" ja siitä hiuksiin. Oli pieni pettymys..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti