maanantai 26. tammikuuta 2009

Lukemisen riemua

Eksyin tosiaan kirjakaupoille viime perjantaina ja mukaan tarttui kaikkea kivaa lukemista. Akateemisen kirjakaupan muotikirjojen valikoima oli melko hyvä, mutta mukaan tarttui vain tämä:

Jenny Levin: Harper´s BAZAAR: Great style, Best ways to update your look
Todella hyvä tyyliopaskirja, josta löytyy paljon tämän hetken muoti-ihanuuksia ja ihan basic-jutut eli "must have"- vaatteet yms. (21,90€)


Kirjatorilta löysin kirjan jota olen kaveriltani joskus aikoinaan kuolannut eli tietenkin tämä:

Linda O´Keeffe: Kenkä
Jokaisen kenkäaddiktoituneen kirjahyllystä täytyy löytyä ainakin yksi kenkäkirja. Tämä on halpa, suomenkielinen, hyviä kuvia ja paljon! (7,90€)


Kirjatorilta mukaan myös lähti tämä:Friedman, Wagner, Armstrong: TAHRAT esiintyminen ja poisto
Pakollinen ostos kaikille sottapytyille ja niille, joille vaatteet ovat muutakin kuin yksi pala kangasta. Todella kattava opas ja selkeät ohjeet!



Lauantain asu hieman myöhässä..


Mekko - Vila
Toppi - GT
Farkkuleggarit - Vila
Nahkavyö - Stockmann (alessa 15€)
Korvikset - Pieces



Uusi kello
Sain DKNY:n kellon omalta kullalta monen vuoden yhdessä oleskelun johdosta.. :)

I love it!




Tänään olin taas kampaajalla tosin vain leikkaamassa hiuksia. Mitään erityistä hiuksille ei tehty, mutta huonot latvat otettiin pois ja edestä hieman lyhennettiin. Kuvia en jaksanut tänään ottaa kun oli niin rasittavan huono päivä (lukuunottamatta kampaajaa).


Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea jupisemista..


Olen valitettavasti Nokia puhelimen omistaja ja puhelin rupesi temppuilemaan yli kuukausi sitten. Vein puhelimen Gigantin ohjaamaan huoltopaikkaan ja sen jälkeen puhelimen piti olla kunnossa, mutta arvatkaa vain onko? No eipä tietenkään.. Joten tänään soittelin Giganttiin ja Nokialle asian tiimoilta ja neuvoivat viemään vain samaan huoltoon uudestaan, joten rupesi menemään hermot kun mitään uutta ratkaisua ei kukaan keksinyt tai edes ottanut kantaa tai vastuuta asiasta. Kaiken lisäksi puhelimen takuu umpeutuu 30.1.2009 eli perjantaina! Joten vähän tulee kiire asian kanssa.. Huomenna menen hakemaan puhelimen TAAS huollosta niin katsotaan mitä siellä tällä kertaa sanotaan. Toivotaan sormet ristissä uutta puhelinta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti